Tam Tam wint Digitaal-werven 2009

0
545

Naar website Digitaal Werven18 november 2009

Na de overwinning van Reed Business in 2007 en TenneT in 2008 heeft in 2009 Tam Tam de prijs gewonnen voor de beste Digitale Sollicitatie-Ervaring.

Een eervolle vermelding was er voor TOPdesk, dat een hele goede digitale sollicitatie-ervaring heeft geboden.

Tam Tam en TOPdesk
TOPdesk gaf al aan volgend jaar voor de overwinning te gaan en de site nog verder te gaan verbeteren, daar waar Tam Tam aangaf dat men het doel heeft elke 6 weken iets aan hun eigen website te verbeteren en dus de prijs te gaan verdedigen. De jury ziet voor zowel Tam Tam als TOPdesk nog voldoende verbeterpunten.

Tam Tam en TOPdesk

Meer over Tam Tam
Interessant aan Tam Tam is dat men na de eervolle vermelding van 2008 niet is stil blijven zitten. Meer »

Authentiek en transparant communiceren in 2010
De jury geeft in haar rapport aan “in negatieve zin verbaasd” te zijn over het niveau van alle wervingssites in Nederland. De websites van de genomineerden zijn volgens de jury zeer degelijk maar geen enkele site biedt echt een unieke merkbeleving en weinig sites spraken tot de verbeelding. De jury hoopt dat 2010 een mooier jaar zal worden en de nieuwe sites die gelanceerd zijn na sluiting van Digitaal-Werven 2009 geven daar goede hoop op. De toekomst van arbeidsmarktcommunicatie ligt volgens de jury in open en toegankelijke organisaties die authentiek en transparant communiceren met hun potentiële doelgroep.

Gerelateerd nieuws
> Niveau wervingssites bedrijven onvoldoende

Bron: Digitaal Werven, 17 november 2009