"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Talent&Pro versterkt dienstverlening met nieuwe unit Legal

Talent&Pro breidt uit met een nieuwe business unit Legal.
Talent&Pro
Deze nieuwe business unit is het antwoord op de groeiende vraag naar juridische professionals binnen Talent&Pro en de andere labels van Redmore Group. Met inmiddels 20 medewerkers heeft Legal al een stevige zelfstandige plek binnen de organisatie gekregen. Hiermee kan Talent&Pro haar klanten beter helpen bij juridische vraagstukken binnen de financiële dienstverlening. Ook wordt al gekeken naar uitbreiding naar nieuwe markten binnen de publieke sector, zoals de zorg en overheid.

Vraag naar specifieke juridische kennis
Dienstverleners in de financiële sector krijgen de komende jaren te maken met een toenemend aantal wetten en regels. Denk aan de Wet financieel toezicht (Wft), de Pensioenwet, MiFID, Basel, Solvency en de Wet bescherming persoonsgegevens. Talent&Pro ziet hierdoor nieuwe aanvragen met een specifieke juridische achtergrond ontstaan vanuit haar klanten in de financiële dienstverlening: banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en pensioenfondsen. Met de nieuwe business unit kan Talent&Pro professionals inzetten op deze vraagstukken als junior jurist, staff jurist, legal support en compliance medewerker.

Bron: Talent&Pro, 5 juli 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.