Suzanne Jongejan-Eversteijn van Unique dé Intercedent van 2013

0
940

Dé Intercedent van 2013 is bekend! Het is Suzanne Jongejan-Eversteijn van Unique.

Tijdens de finale waarin de tien runners up met elkaar hebben gestreden om de titel heeft Suzanne niet alleen de Award in ontvangst genomen, ze mag ook een jaar lang in een auto van de Intercedent van het Jaar rijden.

> zie Suzanne’s presentatie op YouTube

Tot het laatste moment spannend
In de middag hebben de drie finalisten Suzanne, Iris Mulder van Adecco en Kristel Frey van Manpower na een coachingsessie van ARTRA trainers tijdens speeddates de vakjury al overtuigd waarom zij bij de laatste drie horen. Om 20.30 uur presenteerden zij zich aan het publiek. Hierbij heeft iedere finalist op eigen wijze het publiek laten zien waarom hij/ zij dé Intercedent van het Jaar is. Door middel van SMS voting is de uiteindelijke winnaar gekozen. Naast de bekendmaking van de Intercedent van het Jaar heeft Gerard Vogel van Unique de prijs voor het filmpje met de meeste Likes gewonnen, kwam Renée Malone-Burgaud, (eveneens van Unique), als beste uit de Kennisquiz en was Lesley van Miert van Randstad iedereen te slim af in de Slotgame.

Intercedenten op een voetstuk
Met de uitreiking van de Award Intercedent van het Jaar 2013, wil ARTRA Arbeidsmarkttrainingen de Intercedenten ‘die waardering geven die zij verdienen!’ Bij zoveel waardering hoort vanzelfsprekend ook publiek. De ruim 500 gasten uit de branche, waaronder zo’n 300 intercedenten, hebben met elkaar dé Intercedent van 2013 gekozen! Niet alleen op de avond zelf, maar vooral ook voorafgaand aan deze verkiezing was de spanning vaak om te snijden!

Nieuwsgierig?
De foto’s die tijdens het evenement gemaakt zijn, staan vanaf 22 april op Facebook. Ga hiervoor naar de fanpage: https://www.facebook.com/IntercedentvanhetJaar.

Bron: Artra, 18 april 2013