StudentenWerk opent 21e vestiging

0
986

Logo StudentenWerk22 maart

Het studentenuitzendbureau StudentenWerk opent in Amsterdam een tweede vestiging. De uitzendorganisatie heeft al sinds 2007 een vestiging in het centrum aan de Vijzelgracht, maar door het groeiend aantal klanten en inschrijvingen van kandidaten is uitbreiding naar een tweede locatie noodzakelijk.

Het nieuwe kantoor, dat tegenover de Westergasfabriek in Westerpark ligt, bedient de bedrijven in Sloterdijk, Noord en Nieuw West. De keuze voor de locatie lag voor de hand. Vestigingsmanager Lori Amama: “StudentenWerk Amsterdam heeft er voor gekozen zich in 2011 te richten op lokale marktbewerking. Het gebied rondom Sloterdijk leent zich hier uitstekend voor, wij zitten nu ‘dichter bij het vuur’ van onze grote klanten, GVB, ING en DPA. Daarnaast zijn er nog veel lokale, onontdekte ‘parels’ waar wij onze studenten en starters een leuke baan willen aanbieden in 2011.”

21e vestiging
StudentenWerk Amsterdam is in de laatste jaren exponentieel gegroeid. In 2010 verdubbelde het aantal werknemers aan de Vijzelgracht naar dertien. Om de klanten uit de stad optimaal te kunnen bedienen, werd het recruiters team intern opgesplitst per regio. Amama: “Al snel bleek dat het praktischer zou zijn om de regio’s vanuit een eigen vestiging te benaderen. Westerpark werd een feit, maar ook Zuidoost wordt nog dit jaar geopend!”

Westerpark is inmiddels de 21e Nederlandse vestiging van StudentenWerk. Eerder dit jaar werden al in Breda en Enschede nieuwe vestigingen geopend. De officiële opening van Studentenwerk Westerpark vindt plaats op 15 april vanaf 17:00 uur.

Bron: StudentenWerk, 28 februari


StudentenWerk is klant van FlexService