Start People neemt Zorgzuster over

0
450

Start People neemt Zorgzuster over, een snelgroeiende speler voor flexibele personeelsoplossingen in de zorgsector.

De overname vormt een goede aanvulling op de huidige positionering en past in de groeiambitie van Start People voor de zorgsector.

Zorgzuster speelt een verbindende en faciliterende rol tussen individuele zorgvragers en zorginstellingen enerzijds en ervaren en zelfstandige zorgverleners anderzijds. Zorgzuster werkt vooral met zelfstandige verpleegkundigen (zzp’ers) die actief zijn in de thuiszorg.

Goede aansluiting bij Start People Medi Interim
De activiteiten van Zorgzuster sluiten goed aan bij die van Start People in de zorgsector. Medi Interim, een onderdeel van Start People, biedt personeelsoplossingen in deze sector en richt zich daarbij op alle uitvoerende en ondersteunende functies van mbo tot wo.

“Met de overname van Zorgzuster kunnen we de zorgsector nog slagvaardiger bedienen”, zegt Jan-Willem Gelderblom, algemeen directeur van Start People. “We bieden nu zowel voor vragers van zorg als voor zorgverleners in Nederland een zeer breed dienstenpakket aan waarmee we tevens inspelen op de hervormingen in de zorgsector.”

Groei in het randstedelijk gebied, midden Nederland en in het noorden
Zorgzuster, met een hoofdkantoor in Maastricht, is vooral sterk onder de rivieren en in het oosten van het land. Het bedrijf werkt met dertien franchisevestigingen in even zoveel regio’s. “Aansluiting bij Start People stelt Zorgzuster in staat de komende jaren verder te groeien, de organisatie verder te professionaliseren en onze dienstverlening te blijven verbeteren op een moment dat de markt daar behoefte aan heeft”, aldus Ralph Smeets, algemeen directeur van Zorgzuster. “Met het netwerk en de slagkracht van Start People verwachten we de komende jaren de groei van Zorgzuster te versnellen.”

Bron: Start People, 16 september 2015