Start People Medi Interim vervult 100.000ste aanvraag vanuit Hilversum

0
406

Start People Medi Interim vervult 100.000ste aanvraag vanuit de ’s Gravelandseweg in Hilversum!

Start People Medi Interim is een arbeidsmarktintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector. Zorgpersoneel voor de ouderenzorg, begeleiders voor de gehandicaptenzorg, kinderleid(st)ers, maar ook tandarts- en doktersassistenten, teamleiders en apothekers staan in het bestand van deze zorgspecialist.

100.000ste dienst
Start People Medi Interim is erop ingesteld om zowel ad hoc aanvragen als vacatures voor langere periodes te vervullen. De aanvragen uitgezet door zorginstellingen komen vanuit de regio’s ’t Gooi, Amersfoort en Flevoland. De 100.000ste dienst is aangevraagd door Vivium zorggroep locatie Hogewey te Weesp.

Vivium zorggroep te Weesp
“De samenwerking vanuit de locatie Hogewey met Start People Medi Interim is gestart in het najaar van 2010. Op het moment dat wij door langdurig verzuim of tijdens vakantie periodes onze personeelsplanning niet rond krijgen, dan schakelen wij hun expertise in. We trachten uiteraard altijd om eerst, binnen de personele mogelijkheden de rooster problematiek op te lossen, maar soms ontkom je er niet aan om extern personeel in te huren. Het is prettig als je dan kan samenwerken met een specialistisch bureau waarbij goed overleg en begrip is, aldus Rosita Gajadien wijkmanager Hogewey.”

Bron: Start People, persbericht, 6 juli 2012