Start inschrijving Dag van de Uitzendondernemer 2014

0
168

Vandaag start de inschrijving voor de ‘Dag van de Uitzendondernemer 2014’.

Dit evenement voor intermediairs vindt plaats op donderdag 27 maart in het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam.
Ook dit jaar heeft organisator Pay for People een afwisselend en inspirerend programma samengesteld.

Ondernemerslunch
Nieuw in het programma van de ‘Dag van de Uitzendondernemer 2014’ zijn een ondernemerslunch en een informatiemarkt. Dennis Luyten, commercieel directeur van Pay for People vertelt: “Met de snelle groei van de flexibele schil is de druk op uitzendondernemers de afgelopen jaren enorm toegenomen. Daarom besloten we vorig jaar speciaal voor deze doelgroep de ‘Dag van de uitzendondernemer’ te organiseren. De eerste editie was een groot succes. En dit jaar hebben we de dag dus nog verder uitgebreid met een ondernemerslunch en een informatiemarkt zodat we nog beter kunnen inspelen op de behoefte van de deelnemers”.

Ontwikkelen van vaardigheden
Luyten: “Voor uitzendondernemers is het heel belangrijk om hun operationele en commerciële vaardigheden te blijven ontwikkelen. We bieden interessante en praktijkgerichte workshops en de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.”

Programma
Dit jaar is ARTRA Arbeidsmarkttrainingen hoofdsponsor en verzorgt een groot deel van de workshops. Ook Jo Weerts en online marketeer Mathieu Burgerhout zullen workshops verzorgen. Zo kunnen deelnemers onder meer aan de slag met zakelijk flirten, introductie zoekmachine optimalisatie, onderhandelingstechnieken en highlights 2014. En natuurlijk is er de hele dag de mogelijkheid om ervaringen te delen, ideeën uit te wisselen en te netwerken. De dag wordt afgesloten met een informele borrel.

Inschrijven
Belangstellenden kunnen zich inschrijven op de website www.uitzendondernemer.nl. De kosten voor deelname aan de ‘Dag van de Uitzendondernemer’ bedragen €149-.