SLIM! Flexevent op 11 oktober 2018

0
112

DIRECT Payrolling en trainingsbureau ARTRA organiseren op 11 oktober aanstaande voor het tweede jaar op rij het SLIM! Flexevent.

Het event vindt, net als vorig jaar, plaats in het bedrijfspand van DIRECT Payrolling in Arnhem. Het is volgens de organisatie ‘een must voor iedereen die actief is in de uitzendbranche’.

Tussen 15.00 en 18.00 uur staan er twee interessante masterclasses op het programma. Beide masterclasses zijn er vooral op gericht dat deelnemers praktische kennis opdoen die direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel tot 19.00 uur. Ondanks de waarde van € 450,- per persoon, is deelname (inclusief drankjes, hapjes en valet parking) geheel gratis.

Inlenersbeloning
Tijdens de eerste masterclass gaat expert Marcel Reijmers in op alle facetten van de inlenersbeloning. Daarnaast staat hij stil bij de recente wijzigingen in de NBBU-cao, het correct inspelen op de verschillende cao’s van inleners en het op de juiste wijze berekenen van uurloon en ADV.

Video recruitment
Tijdens de tweede masterclass besteedt Baukelien van Minnen van de Academy for Recruitment aandacht aan de multifunctionele toepasbaarheid van videocontent. Aan de orde komen onder andere video recruitment, onboarding (nieuwe medewerkers op afstand laten kennismaken met hun nieuwe werkomgeving), sollicitatiegesprekken en het online voorstellen van kandidaten bij opdrachtgevers.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.slimflexevent.nl.