Skeletonster Joska le Conté en Nivel tekenen sponsorovereenkomst

0
604

Skeletonster Joska le Conté uit Huis ter Heide heeft dinsdag 30 oktober haar handtekening gezet onder een sponsorovereenkomst met Nivel uit Breda.
De Bredase detacheerder van middelbaar en hoger technisch personeel gaat Le Conté tot en met de Olympische winterspelen in Sochi in 2014 zowel financieel als materieel ondersteunen.

Nivel sponsort skeletonster Joska le Conte

Ambassadrice
Le Conté moet, om kwalificatie voor de Olympische Spelen af te dwingen, meedoen aan alle wereldbekerwedstrijden. Door het ontbreken van voldoende financiële steun van de Nederlandse Bobbond dreigde dit onmogelijk te worden. Met de nieuwe sponsor is niet alleen dit seizoen maar ook een eventuele deelname aan de Olympische Spelen gered voor Le Conté.

Directeur Erik van Helvoort is blij met de samenwerking. “Wij geloven in talent en zeker als talent ook alles doet om zijn of haar droom te verwezenlijken. Joska is dus voor ons een perfecte ambassadrice”, aldus Van Helvoort.

Nivel
Nivel is sinds 2000 actief in de Bouw, Infra, Architectuur en Energie. Vanuit Breda werken bijna 100 professionals in binnen- en buitenland aan talloze aansprekende projecten.

Bron: Nivel, 31 oktober 2012