SEU zoekt deelnemers voor onderzoek naar leeropbrengsten

0
63

Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) vraagt mensen die een SEU-diploma hebben of aan daarvoor aan het leren zijn, om een vragenlijst in te vullen.

SEU wil onderzoeken wat de opbrengst van leerinspanningen is. Eén van de aspecten in dit onderzoek is een enquête onder medewerkers die momenteel blokken voor het SEU-examen óf die het waardevolle SEU-diploma al op zak hebben.

Momentopname
Het SEU-examen waarborgt het kennisniveau van vaste medewerkers in de flexbranche, maar dat is een momentopname. Daarom wil SEU ook nut en noodzaak van certificering en/of het bijhouden van kennis aantoonbaar maken. Hiervoor is het onderzoek naar de opbrengsten van de leerinspanningen gestart.

Rendement
De organisatie vraagt mensen die de opleiding volgen, examen gaan doen of het SEU-diploma al hebben behaald om de vragenlijst in te vullen. De resultaten geven kandidaten én werkgevers inzicht in het rendement van de leerinspanningen. Het kan helpen en motiveren om keuzes te maken over een mogelijke vervolgstap in hun carrière.

Vragenlijst
De korte vragenlijst is opgesteld samen met het ROI Institute Europe. Het invullen van de enquête duurt slechts 5 minuten. Onder alle inzendingen worden twee bioscoopbonnen van € 25 verloot. De winnaars krijgen uiterlijk 20 mei bericht via email.

Start de vragenlijst hier.

Bron: SEU, 3 mei 2022