Service Team AB Brabant bezoekt MS Schippers

0
247

Het Service Team van AB Brabant – bestaande uit Poolse medewerkers – heeft onlangs een bedrijfsbezoek gebracht aan MS Schippers in Bladel.

Deze informatieve bijeenkomst zorgde niet alleen voor kennisverbreding, maar diende ook als teambuildingsactiviteit.

Tijdens het bedrijfsbezoek gaf Mart Smolders van MS Schippers de medewerkers van het Service Team een boeiende presentatie over het verbeteren van de diergezondheid in de varkenshouderij. Ook kregen de bezoekers een rondleiding door het bedrijf en werd er een presentatie gegeven over de innovatieve biggenbehandelkar van Schippers. Veel medewerkers van het Service Team van AB Brabant werken al geruime tijd met deze kar.

Service Team
Arjen de Wit – relatiebeheerder bij AB Brabant – zette tijdens het bedrijfsbezoek helder uiteen hoe het Service Team zich heeft ontwikkeld. “Het Service Team heeft in twee jaar tijd een enorme groei doorgemaakt. Het inzetten van het Service Team blijkt een bijzonder effectieve manier om pieken in de werkzaamheden op te vangen.” Doordat de medewerkers van het Service Team – die verspreid over verschillende varkenshouderijen werken – deze middag bij MS Schippers voor het eerst als groep bij elkaar waren, konden zij uitgebreid kennis met elkaar maken en ervaringen uitwisselen.

Flexibele en gespecialiseerde arbeid
AB Brabant biedt al decennialang flexibele en gespecialiseerde arbeid en is de grootste agrarische werkgever in Noord-Brabant.

Bron: AB Brabant, 16 december 2013