Secretary Plus introduceert onboarding app

0
283

Nieuwe medewerkers van Secretary Plus kunnen nog voor hun eerste werkdag kennismaken met collega’s, de bedrijfscultuur en beschikken over relevante informatie om goed voorbereid aan hun eerste werkdag te starten.

“Een nieuwe collega kan met de onboarding app AppicalNow een stuk zelfverzekerder aan haar of zijn eerste werkdag beginnen”, zegt Catelijne van der Hart, HR Business Partner van Secretary Plus.

Secretary Plus is de eerste HR dienstverlener die nieuwe collega’s verwelkomt via Appical.

Interactief en flexibel
De nieuwe app wordt beschikbaar gesteld aan alle nieuwe medewerkers van Secretary Plus op het hoofdkantoor en de kantoren. Daarnaast krijgen ook de zogeheten Direct Team Assistants – assistants die in dienst zijn van Secretary Plus en worden gedetacheerd bij opdrachtgevers – toegang tot de app. “Nieuwe medewerkers kunnen snel, efficiënt en flexibel met de app aan de slag”, zo zegt Van der Hart. Al voordat ze gestart zijn kunnen ze kennismaken met Secretary Plus. Zo worden ze welkom geheten door hun nieuwe collega’s middels video’s, krijgen ze een kijkje op het hoofdkantoor en op de verschillende kantoren, zijn er testjes waarmee ze kennismaken met de cultuur van Secretary Plus en vinden ze een antwoord op de vragen die eigenlijk iedereen heeft die start aan een nieuwe baan.”

Menselijke factor centraal
Gerrit Brouwer, CEO van Appical: “We spelen in op de kracht van mobiele devices en maken gebruik van gamification en videotechnologie. Het is onze missie een toepassing te bieden die mensen ook daadwerkelijk willen gebruiken en om de ‘menselijke factor’ centraal te stellen bij het inwerken en leren van medewerkers.”

Bron: Secretary Plus, mei 2016