Sec4U opgegaan in Pure Assistants

0
153

Sec4U is per 1 juni 2016 opgegaan in Pure Assistants en zal verder gaan als Pure Assistants.

Na jarenlang het beste werving & selectiebureau voor secretaresses te zijn geweest is het nu tijd voor de volgende stap. Sandra Been, eigenaar van Sec4U zal meegaan in de fusie en aantreden als CEO van Pure Assistants.

Met een uniek en baanbrekend palet aan diensten gaat Pure Assistants in de markt voor werving & selectie van Assistants een nieuw standaard brengen.

Daarbij gaat het niet langer om cv’s, ervaring, afkomst, leeftijd of geslacht. “Pure Assistants kan wetenschappelijk gevalideerd en gepatenteerd een duurzame arbeidsrelatie voorspellen op basis van persoonlijkheid,” zegt Sandra Been. “Vervolgens toetsen we de vakkundige expertise. Wij kunnen als enig bemiddelingsbureau voor Assistants ter wereld een duurzame arbeidsrelatie (‘match’) voorspellen op basis van persoonlijkheid aan het begin van het selectieproces.”

Uniek algoritme
Pure Assistants maakt gebruik van een door moederbedrijf Pure ontwikkeld revolutionair algoritme dat ingezet wordt aan het begin van het selectieproces. Joris Blijenberg, Chief Commercial Officer Pure: “Hierdoor kan sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd selecteren wat organisaties zoeken: een Assistant die weet waar het om gaat en duurzaam matcht met de organisatie. Wij zijn enorm verheugd met de komst van Sec4U en Sandra Been in het bijzonder. Zij brengt niet alleen jarenlange ervaring en haar expertise in, zij is samen met ons in staat om de werving & selectiemarkt te veranderen.”

Pure Academy
Pure Assistants biedt haar kandidaten een uniek palet aan opleidingen aan: de Pure Academy. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competentietrainingen. De duur van dit traject is afhankelijk van de gewenste invulling. Volgens Pure Assistants ontstaan zo zelfbewuste en competente Assistants die direct inzetbaar zijn. Pure Academy is Europees geaccrediteerd en werkt alleen met de allerbesten in hun vak.

Sandra Been over de Pure Academy: “Wij geloven dat werving & selectie zoveel beter kan. Waarin het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan mens en organisatie. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet.”

Over Pure Assistants
Pure Assistants is een intermediair specifiek voor Assistants. Met het revolutionaire algoritme Pure, kan Pure Assistants als enig bureau ter wereld wetenschappelijk een succesvolle arbeidsrelatie op basis van persoonlijkheid voorspellen. Pure Assistants selecteert krachtige professionals die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en zelfstandig inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld als (Bestuurs)secretaresse, Personal Assistant of Office Manager.

Bron: Pure Assistants, 2 juni 2016