"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Sea Ranger Service en Randstad bieden jongeren droomvacature op zee

De Sea Ranger Service en Randstad ondertekenen vandaag een samenwerkingsovereenkomst. De eerste maritieme rangerdienst ter wereld zoekt enthousiaste Sea Rangers die zich willen inzetten voor het behoud van de natuur.

Het werkterrein is de zee waar zij overheden en duurzame commerciële organisaties ondersteunen in het beheer van beschermde zeegebieden, visserijmanagement-taken uitvoeren en helpen bij landschapsrestauratie onder water. Jongeren tussen 18 en 29 jaar kunnen zich aanmelden, er is plaats voor 80 deelnemers die een intensieve bootcamp volgen onder leiding van veteranen van de marine.

Tests en trainingen
Uit 80 deelnemers selecteren de partners twaalf kandidaten die uiteindelijk worden ingezet als Sea Ranger om beschermde zeegebieden te beheren. Voordat het zover is, worden deelnemers onderworpen aan diverse tests en trainingen waaronder zeilen, duiken, fitness, mariene biologie, reddingszwemmen en als klap op de vuurpijl het behalen van een vaarbewijs voor razendsnelle zeevaartuigen.

Aanmelden, zie Randstad.nl

Bron: Randstad, 27 september 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.