Bender – detachering en opleiding sociaal domein

0
534

Bender
SCIOPENG gaat vanaf 31 januari 2019 verder onder de naam Bender

Met deze nieuwe naam en een nieuwe huisstijl willen we nog meer benadrukken dat we ons dagelijks inzetten voor groei in het maatschappelijk domein. Met aandacht voor gemeenten, zorginstellingen en zorgverzekeraars. Aandacht voor de burger met schulden, de werkzoekende, het gezin met jeugdproblemen, die zorgbehoevende cliënt. En voor die betere en veiligere woonomgeving. Met alle aandacht, Iedere dag opnieuw. Voor diegenen die het zo hard nodig hebben.

Maar het begint bij Bender met aandacht voor groei van onze 350 professionals. Dit doen wij middels detachering, traineeships en opleidingen. Doordat wij uitgebreid stilstaan bij het selecteren van de juiste opdracht, doordat ze regelmatig van opdracht en organisatie wisselen en doordat ze alle kans krijgen om zich blijvend te ontwikkelen via de Bender Academie.

Directeur René Noordhof over de naamswijziging: “We hebben onze professionals de vraag gesteld: waar kom jij je bed voor uit? Het bleek dat onze professionals in het publieke domein werkgeluk ervaren door de betekenis die het werk heeft voor de ander. De professionele en persoonlijke aandacht voor hen die het zo hard nodig hebben’. Ons motto: ik ben d’r voor jou. Bender voor jou.

Over Bender
Bender is detacheerder en opleider in het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg. Dagelijks zetten onze 350 professionals zich in op uiteenlopende opdrachten binnen het publiek domein en de zorg. Jaarlijks leidt de Bender Academie met goed gevolg 5.000 cursisten op die zich vakinhoudelijk én persoonlijk verder ontwikkelen. Onze kantoren bevinden zich in Amsterdam, Utrecht en Deventer.

Bron: Bender, persbericht 8 februari 2019