Samenwerking Tence Inzetbureau en IBN Arbeidsintegratie

0
313

Per 1 juni is door een strategische samenwerking tussen Tence Inzetbureau en IBN Arbeidsintegratie een unieke oplossing voor inzet van flexibel en vast personeel ontstaan voor het bedrijfsleven en de non profit-sector.

Tence en IBN bieden medewerkers voor flexibele inzet aan in het werkgebied van IBN. Bijzonder hierbij is dat er gesubsidieerde medewerkers én reguliere krachten worden ingezet. Om de drempel voor inzet laag te maken voor opdrachtgevers wordt alle administratieve rompslomp en extra begeleiding voor hen geregeld.

Aangezien het bedrijfsleven en non profit organisaties steeds meer behoefte hebben aan flexibele inzet van personeel en daarnaast ook worden aangesproken op het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is er een bredere personeelsoplossing nodig dan alleen traditionele detachering. Het pallet aan diensten vanuit Tence of IBN biedt uitkomst. Van payrolling tot uitzenden en van administratie tot begeleiding. De vraag van de opdrachtgever staat altijd centraal. Een oplossing is altijd voorhanden.

Met de samenwerking geven Tence en IBN gestalte aan een groter maatschappelijk thema om zoveel mogelijk mensen aan het werk te helpen. Met deze nieuwe formule kunnen gezamenlijke klanten van de bedrijven beter worden bediend en kan er nog meer werk worden gemaakt van het zo regulier mogelijk plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

IBN en Vebego, de moedermaatschappij van Tence, werken al langer met elkaar samen. Zo zijn beide bedrijven gezamenlijk eigenaar van IBN Facilitair VOF. Met de gezamenlijke diensten vanuit Tence en IBN is de samenwerking verder geïntensiveerd.

Bron: IBN, 30 mei 2013