Rogier van Hamburg benoemd als CDIO bij Olympia

0
793

Rogier van Hamburg (35) is per 1 mei 2017 benoemd tot nieuw directielid van Olympia Nederland in de functie van Chief Digital & Innovation Officer (CDIO).

Van Hamburg is daarmee eindverantwoordelijk voor alle activiteiten met betrekking tot digitalisering en innovatie van Olympia.

Voor zijn overgang naar Olympia heeft Van Hamburg zeven jaar bij Aegon gewerkt, waar hij in de functie van Head of Digital Strategy and Business Development o.a. een internationaal Center of Excellence for Digital heeft opgezet. Het center ondersteunde business units in ruim vijftien landen bij hun digitale transformatie op het gebied van digital marketing, analytics, user experience design en business development. Na het afronden van zijn studie International Business Administration (VU, Amsterdam) heeft Van Hamburg aan de wieg gestaan van Bijbanen.nl, een vacaturesite met bijbanen en vakantiewerk voor scholieren en studenten.

Bij Olympia richt Van Hamburg zich op het doorontwikkelen van de digitale competenties van Olympia, het ontwikkelen van nieuwe, digital first proposities en verdere digitale ondersteuning van zowel operatie als kanalen. Van Hamburg: “Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn collega’s de successen van de toekomst te creëren middels digitalisering en innovatie.”

Met de komst van Van Hamburg is het directieteam van Olympia versterkt en wordt verder invulling gegeven aan de op groei en innovatie gerichte strategie.

Bron: Olympia, 4 mei 2017