Repay HRM bestaat 12,5 jaar

0
156

Repay HRM bestaat op 1 november 12,5 jaar

In die tijd is de organisatie met meer dan 12.500 medewerkers in dienst, uitgegroeid tot één van de grootste werkgevers van ons land. Ze zijn actief in meer dan 100 branches en werken samen met meer dan 1.000 bedrijven.

Repay is specialist op het gebied van payroll. Aangevuld met hun HR-dienstverlening o.a. op het gebied van verzuim en mobiliteit en specifieke branchekennis zijn zij al jarenlang een belangrijke partner voor ondernemers. Zij zorgen er met HR-specialisten, verzuimconsultants en een centraal service center voor dat relaties kunnen ondernemen zonder dat zij zich bezig hoeven te houden met de continue wijzigingen in de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.

Repay streeft ernaar om in de komende jaren de beste werkgever van Nederland te worden. Dit willen ze bereiken door constante aandacht voor goed en professioneel werkgeverschap. Daarnaast zal de nadruk blijven liggen op verdere digitalisering. De tijdwinst die deze efficiencyslag oplevert steekt Repay in persoonlijk contact met hun medewerkers en relaties. Op deze manier gaan efficiëntie en persoonlijke betrokkenheid hand in hand.

Ook de komende jaren blijven ze investeren in een landelijk vestigingsnetwerk met een Repay-vestiging in iedere regio. Hierdoor verkleint Repay de afstand naar hun medewerkers. Begin 2018 verhuist het service center van Gilze naar het centrum van Tilburg. “De verhuizing naar een groter, centraal gelegen kantoor is de juiste stap op het juiste moment. Om de sterke groei en onze ambities volop de ruimte te kunnen geven, is er gezocht naar een ruim pand met een professionele uitstraling. Door de centrale ligging bevinden we ons straks letterlijk tussen onze mensen”, aldus Hans Vlugt, algemeen directeur.

Bron: Repay HRM persbericht, 26 oktober 2017