René van Noort naar Olympia Den Haag

0
1866

Logo4 maart 2011

De Olympia-vestiging aan het Plein in Den Haag heeft sinds kort een nieuwe franchiseondernemer, René van Noort.

De vestiging is sinds 1988 actief en verhuist in maart, vanwege de sterke groei in het afgelopen jaar, naar een nieuw pand aan de Turfmarkt in Den Haag. Van Noort concentreert zich in zijn marktbenadering op de overheid en het MKB.

Van Randstad naar Olympia
René van Noort was 15 jaar werkzaam bij Randstad voordat hij de overstap naar Olympia Uitzendbureau maakte. Hij bekleedde eerder functies van intercedent tot operationeel manager en van key account director tot verantwoordelijke voor de externe marketing en communicatie.

Ondernemersclub
“Na 15 jaar werkervaring binnen de uitzendwereld was het mijn droom om mijn opgedane kennis in een eigen onderneming te steken. Olympia bood mij hiervoor met haar franchiseformule een ideale mogelijkheid; het is dé ondernemersclub onder de uitzenders”, zegt Van Noort. “Het feit dat bij Olympia alles in dienst staat van de klant spreekt mij erg aan. Veel organisaties zeggen dit, maar ik merk nu al dat dit hier ook echt gebeurt.”

Ruime ervaring
“Door zijn ruime ervaring binnen de uitzendbranche zijn wij er van overtuigd dat René in Den Haag succes zal boeken”, zegt Jelle Bultsma, Algemeen Directeur van Olympia Uitzendbureau B.V. “René kiest voor Olympia omdat het een logische stap is in zijn ontwikkeling. Hij kent de markt van binnen en buiten en het ondernemerschap zit in zijn bloed.”

Gerelateerd nieuws
> Olympia vaart mee met Regatta St. Maarten
> Olympia start business unit voor secretariële functies
> Olympia en T&S starten uitzendbureau RKC Werkt
> Olympia en KPN verlengen contract
> Olympia Uitzendbureau IJsbaan officieel geopend

Bron: Olympia, 4 maart 2011