Regionale bijeenkomsten PSC een groot succes

0
558

2 mei 2012

Regionale bijeenkomsten PSC een groot succes

Elk jaar organiseert PSC voor haar intermediairs een aantal inspiratiebijeenkomsten. Omdat het PSC aan steeds meer intermediairs zijn diensten levert, is er dit jaar gekozen voor zowel regionale als landelijke evenementen.

Ontmoeting en informatie
Deze inspiratiebijeenkomsten zijn een platform om elkaar te ontmoeten. Hoewel ze volledig zelfstandig zijn, hebben de aangesloten intermedairs wel behoefte om elkaars ervaringen en kennis te delen. Daarnaast worden ze op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen die PSC doormaakt. Eén van die ontwikkelingen is dat de funtionaliteiten in de software voor de frontoffice uitgebreid worden. Dus behalve een compleet systeem voor verloning en facturatie hebben de intermediairs voortaan ook gratis de beschikking over de volledige functionaliteit van FlexService voor Werving & Selectie en Relatiebeheer.

Nieuw: koppeling financiële administratie en FlexService
Volstrekt uniek is de koppeling die is gelegd tussen de financiële administratie en FlexService. Dat betekent dat voortaan direct in FlexService zichtbaar is welke facturen zijn betaald door de inleners en welke nog niet. Ook de bijbehorende rapportages kunnen de intermediairs zelf op elk gewenst moment opvragen. Dat betekent dat ze meer inzicht krijgen in het betaalgedrag van zijn klanten en daar actief op kunnen sturen. Ook de contacten die PSC heeft inzake debiteurenbeheer zijn voortaan altijd en overal direct zichtbaar.

PSC regionale bijeenkomsten april 2012

Workshop door Flextrain

– Nooit meer achter de concurrent aanlopen
– Waar vind ik nieuwe klanten die goed bij mij passen

Behalve deze ontwikkelingen werden ook nieuws en ontwikkelingen in en rondom de branche gepresenteerd. Daarnaast heeft het programma, in samenwerking met FlexTrain Trainingen en Ontwikkeling, altijd een educatief onderdeel. Het thema staat in relatie tot het vakgebied. Dit keer was het onderwerp “Nooit meer achter de concurrent aanlopen: waar vind ik nieuwe klanten die goed bij mij passen”.

Wolvega en Ridderkerk
Donderdag 19 april jl. was de eerste regionale bijeenkomst in Wolvega voor de regio Noord/Oost. En donderdag 26 april jl. was regio West/Zuid aan de beurt, met als locatie Ridderkerk. Deze regionale insteek bleek een groot succes. Op beide bijeenkomsten heeft bijna 50% van het PSC- klantenbestand zich laten inspireren.

PSC regionale bijeenkomst april 2012, afsluitende netwerkborrel

Borrel en diner
De bijeenkomsten werden afgesloten met een informele borrel en diner, waarbij de ervaringen van de aanwezige intermediairs flink werden gedeeld. Aan de einde van de avond werden de visitekaartjes over en weer uitgewisseld om contact te houden en elkaar te ondersteunen daar waar mogelijk.

Het team van PSC kijkt terug op twee zeer geslaagde inspiratiebijeenkomsten.

Landelijke inspiratiebijeenkomst 20 september 2012
Op 20 september a.s. organiseert PSC haar landelijke inspiratiebijeenkomst, waarbij de deuren ook zullen openstaan voor die intermediairs die géén deel uit maken van het klantenbestand van PSC. Zo kunnen zij uit eerste hand horen van bestaande intermediairs waarom zij zo tevreden zijn over de samenwerking met PSC.