Recruitment Innovation Event 2015

0
119

Op maandag 12 oktober wordt het Recruitment Innovation Event 2015 gehouden in de Zilveren Toren Amsterdam.

Tijdens dit jaarlijkse evenement komen ruim 200 Nederlandse recruitment en arbeidsmarktcommunicatie specialisten samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment en employer branding te verkennen. Het Recruitment Innovation Event 2015 wordt georganiseerd door Business Talent Network (BTN) in samenwerking met Recruiters United.

Diverse prominente sprekers, waaronder Bill Boorman (directeur Innovatie en Technologie bij RecruitingDaily LLC), Huub van Zwieten (oprichter Talent First) en voormalig olympisch hockeyer en partner bij Peak4 Floris Evers, geven acte de présence tijdens het event. Zij maken aan de hand van concrete succesverhalen inzichtelijk op welke innovatieve manieren zij de hoogopgeleide talenten weten te bereiken.

Mogelijkheden voor de toekomst
De ruim 200 deelnemers aan het event gaan ook zelf aan de slag. In verschillende ‘breakout sessies’ worden onder meer ideeĂ«n uitgewisseld en wordt samen gekeken naar mogelijkheden voor de toekomst om strategieĂ«n effectiever en efficiĂ«nter te maken. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Bron: Recruiters United, 5 oktober 2015