Sowdan en HelloFlex maken direct uitbetalen van uitzendkrachten mogelijk

0
829

Sowdan maakt het nu mogelijk om gratis binnen één minuut geld over te boeken. Met de techniek van HelloFlex schept dit mogelijkheden voor de uitzendbranche.

Pieter Schoen, medeoprichter van energiebedrijf NLE en financier van Sowdan: “Deze innovatieve dienst maakt een eind aan een frustratie die we allemaal kennen. Het geld staat binnen een minuut na het overboeken op de rekening van de begunstigde en is dus direct besteedbaar. De dienst werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week.”

Uitzendkrachten direct uitbetalen dankzij techniek HelloFlex
De technologie kan ook op zakelijk gebied worden gebruikt, bijvoorbeeld door uitzendkrachten direct uit te betalen na het verrichten van hun werkzaamheden.  Op technisch gebied werkt Sowdan samen met HelloFlex, de marktleider op het gebied van cloudsoftware voor intermediairs en inleners van flexibele arbeid.”HelloFlex omarmt de zakelijke mogelijkheden van realtime overboekingen. Daarom stellen we het graag beschikbaar voor iedereen”, aldus Nardo Lambregts, CEO HelloFlex group.

YoungCapital eerste gebruiker
Uitzendkrachten hebben veel baat bij een snelle betaling. YoungCapital zal als eerste gebruik maken van deze mogelijkheid. De marktleider in recruitment van jong talent hielp vorig jaar 31.000 mensen aan een baan. “Dit is revolutionair in de uitzendbranche”, aldus Hugo de Koning, medeoprichter van YoungCapital. “Uitzendkrachten hoeven geen week of maand te wachten, maar krijgen direct uitbetaald. Een horecamedewerker die op vrijdagavond gewerkt heeft kan direct na zijn shift uit eten of gaan stappen van zijn verdiende geld.”

Download de app. 

Bron: HelloFlex, 23 februari 2017, Sowdan, 23 februari 2017, zie ook Sprout