"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Randstad Q1 2016 omzetgroei 5%

Randstad wist in het eerste kwartaal van dit jaar een organische omzetgroei te realiseren van 5% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De omzet bedroeg ruim € 4,7 mln euro. De brutowinst is 3,8% gestegen.

Randstad Q1 2016 results, revenue and EBITA

Lees het volledige kwartaalbericht

“Ondanks de wereldwijde economische onzekerheid wisten we opnieuw groei te realiseren. Onze business trekt aan in Frankrijk en in Duitsland, wat een teken is van verbetering van de economische omstandigheden in Europa,” zegt Randstad CEO Jacques van den Broek in een toelichting op de cijfers. “Onze overnamestrategie heeft geleid tot de consolidatie van PROFFICE in Scandinavië en tot de overname van RiseSmart in de VS.”

Tegenvallende resultaten in Nederland
In Nederland blijven de resultaten achter door aanhoudende druk op de marges. Yacht heeft minder goed gepresteerd in de afgelopen periode. Ook het feit dat de overheid minder of geen payrolling meer afneemt, drukt op de cijfers. CEO Van de Kraats verwacht dat er op termijn weer meer uitzendkrachten bij de overheid nodig zijn. Daarnaast zal sterker worden ingezet op HR-services en administratieve dienstverlening. Lees meer

Bron: Randstad, 26 april 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.