Randstad opent flagshipstore in Den Haag

0
243

Randstad open op 29 januari a.s. de deuren van haar flagshipstore aan de Zwarte Weg 46 in Den Haag.

Het is de eerste vestiging binnen een nieuw concept, later volgen er meer. De verhuizing van de Grote Markt naar een nieuwe locatie is onderdeel van een reeks wijzigingen in het landelijke vestigingennetwerk. Randstad speelt in op de opkomst van digitalisering en de veranderende behoefte van consumenten. Ruim 99,1% van de kandidaten schrijft zich al in via internet en bezoek aan reguliere vestigingen in het centrum van steden loopt terug.

Daarom verplaatst Randstad een aantal van haar vestigingen naar de randen van steden. In 27 grote steden in Nederland, zoals Den Haag, blijft Randstad in het centrum aanwezig. In kleinere steden verhuist Randstad vanuit het centrum naar goed bereikbare locaties aan de randen van steden.

Reiant Mulder, algemeen directeur Randstad Nederland: “Klanten en kandidaten bepalen wanneer en hoe zij met ons in contact willen komen. Of dat nu online is of persoonlijk, we willen beide mogelijkheden faciliteren. Zo kan iemand zich online inschrijven en tests doen, maar echt contact maak je niet via technologie en algoritmen. Ik geloof dat we mens en organisatie pas echt kunnen laten groeien via persoonlijk contact. Dat doen we al 58 jaar. Een fysieke plek waar klant, kandidaat en intercedent elkaar kunnen ontmoeten is om die reden onmisbaar.”

Drie typen vestigingen
Kandidaten en klanten zijn straks welkom in drie typen verschillende vestigingen, aangepast naar huidige wensen en eisen van bezoekers. De komende jaren brengt Randstad haar dienstverlening onder in drie type locaties: winkels, kantoren en zogenaamde hubs. Naast deze locaties heeft Randstad nog 236 zogenaamde inhouse vestigingen bij opdrachtgevers.

In de winkels kunnen bezoekers terecht voor advies, kennis en expertise. Ook is hier ruimte voor evenementen, trainingen en sollicitatiegesprekken. Of voor een kop koffie en een goede werkplek. De kantoren liggen buiten het centrum op goed bereikbare plaatsen aan de rand van de stad. Klanten en kandidaten kunnen hier op afspraak terecht. Tenslotte komen er hubs, waar medewerkers van de labels Randstad, Tempo-Team en Yacht werken en elkaar ontmoeten. Randstad streeft naar meer synergie tussen offline- en digitale dienstverlening. Alle medewerkers werkzaam bij vestigingen die sluiten, verhuizen mee naar nieuwe locaties.

Bron: Randstad persbericht, 22 januari 2018