Q1 Freelance New Years borrel, Amsterdam

0
50

Q1: The Freelance New Years borrel

Wanneer: donderdag 25 januari 2018
Wanneer: tussen 18:00 uur en 23:00 uur
Waar: Merkspace – Herengracht 499, 1017 BT Amsterdam

Het aantal freelancers is in tien jaar tijd gestegen met 79 procent; van 81 duizend eenmanszaken in 2007 tot 165 duizend in 2017 (bron: CBS). Speciaal voor dit gedeelte van de Nederlandse beroepsbevolking wordt op 25 januari een nieuwjaarsborrel georganiseerd.

Het is tegelijk leuke manier om met elkaar te sparren over projecten en nieuwe samenwerkingen in 2018. De kick-off van het evenement gebeurt door Ginny Ramkisoen, oprichtster van het (freelance) vacatureplatform Vacature Via Ginny. Zij geeft haar tips voor een succesvol 2018. Ook wordt professioneel fotograaf Maurice van der Meijs ingezet om alle aanwezige freelancers van een nieuwe portretfoto te voorzien.

Freelance community
De initiatiefnemers achter het concept zijn freelancers Kiki Calis (creative producer & projectmanager) en Kim Trotz (creative & copywriter). Zij zien om zich heen een groeiend aantal freelancers en de behoefte naar contact met collega’s. Niet alleen om zakelijk verder te komen, maar ook voor de gezelligheid. “Als freelancer heb je geen 13e maand, geen kerstpakket, maar nog veel belangrijker: géén leuke borrels meer met je collega’s”, aldus Trotz. Het organiseren van Q1 is een eerste stap naar een community waarin freelancers met elkaar in contact kunnen komen.

Bron: de initiatiefnemers