PSC | platform voor intermediairs in top vijf snelst groeiende payrollbedrijven

0
478

HelloFlex People behoort tot de vijf snelst groeiende payroll dienstverleners in Nederland. Dat blijkt uit de Flexmarkt Omzetranglijst 2015, die donderdag 16 juni is verschenen.

HelloFlex People | platform voor intermediairs
HelloFlex People is gericht op een niche in de flexmarkt en levert backoffice services aan uitsluitend intermediairs. HelloFlex People boekte met een omzet van 59 miljoen euro in 2015 49,8 procent meer omzet dan in 2014. Andere ondernemingen die een positie innamen in de top vijf waren Payper, Nextpayroll, Please Payroll en Pay for People.

HelloFlex People al vijf jaar sterke groeier
Al meer dan zes jaar heeft HelloFlex People haar omzet verdubbeld. De verwachting is dat HelloFlex People in 2016 meer dan 25 procent zal groeien. Vanaf 2008 is de omzet elk jaar verdubbeld, in 2015 was de groei 49,8%,

Eigen software: HelloFlex
De investering die HelloFlex People doet in eigen software HelloFlex werpt zijn vruchten af. De uitrol van deze moderne cloud software biedt intermediairs een nog simpelere en efficiëntere administratieve afhandeling. ‘HelloFlex zorgt voor een nog lagere kostprijs en een “mobile presence” voor onze intermediairs’, aldus Manager Operations Ildikó Kalmár.

Bron: HelloFlex People, 21 juni 2016