PSC | platform voor intermediairs groeit gestaag door

0
309

PSC zag haar omzet in kwartaal 4 met 40% groeien ten opzichte van 2014. Voor heel 2015 kwam de omzet uit op € 59 miljoen (+ 49,8%).

Groei zet stevig door
Honderden intermediairs hebben hun backoffice toevertrouwd aan PSC. Een kijkje in de keuken laat een mooie groei zien op het aantal opdrachtgevers (+44%) en de te verwerken uren (+45%). PSC geeft de aangesloten intermediair een platform dat zoveel stabiliteit en kwaliteit geeft dat zij ongebreideld kunnen groeien. Ook de winstmarge van onze intermediairs is hoger dan wanneer de backoffice uitbesteed wordt bij een collega-uitzender, die backoffice service vaak als nevenactiviteit heeft.

Zelf aan het roer en maatwerk in de ontzorging
“Als intermediair blijf je zelf aan het roer. PSC komt pas in actie als de deal is gesloten. Zo kennen we inmiddels drie varianten van onze dienstverlening. Dienstverlening op maat dus. Daarnaast kennen we ook de inmiddels zeer populaire vakantieservice. Wij nemen tijdens de vakantie de honeurs waar zonder dat de intermediair de laptop open hoeft te doen.” aldus Manager Operations Ildikó Kalmár.

We blijven investeren in onze eigen software
Het verder optimaliseren van onze processen zorgt ook voor efficiëntie en minder fouten. Daarom investeert PSC ook in 2016 verder in haar eigen software, door bijvoorbeeld de implementatie van HelloFlex. Met HelloFlex realiseren wij voor onze intermediairs een nog simpelere en efficiëntere administratieve afhandeling.

Grootste backoffice dienstverlener
“Met veel vertrouwen kijken wij naar de toekomst en voorzien wij wederom een mooie groei in 2016. Wij hebben onze winstgevendheid volledig onder controle. Wij kunnen onze groei zelf financieren. Deze “operational excellence” is een goede basis voor de ambitie om de grootste backoffice dienstverlener voor intermediairs in de flexbranche te worden. Onze focus blijft dat PSC zich uitsluitend blijft richten op intermediairs en dus niet op inleners.” aldus Manager Operations Ildikó Kalmár.

Bron: PSC, 13 januari 2016