PSC | platform ontvangt Graydon award

0
411

PSC heeft op 18 juli de Graydon Award ontvangen. Dit betekent dat het bedrijf behoort tot de top van financieel gezonde bedrijven in de branche.

Van links naar rechts Gert-Jan Kaart (Graydon), Ildikó Kalmár en Marcel Reijmers (beide PSC)Marcel Reijmers, operationeel directeur van PSC: “In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zakendoet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken. Met deze award kunnen we zowel aan onze intermediairs als aan de uiteindelijke inleners laten zien dat we financieel gezond zijn, dat ze verantwoord zaken met ons kunnen doen en dat er een zeer geringe kans is op wanbetaling .”

Strenge criteria
Niet ieder bedrijf ontvangt een award. Slechts 60.000 (3%) van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde. Zij voldoen aan de strenge voorwaarden om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen (AAA tot A credit rating), in combinatie met een goede financiële transparantie. Daarvoor moet een organisatie een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren, zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Die informatie is afkomstig uit de Graydon database. Die wordt dagelijks onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen
Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Meer over Graydon

Meer over PSC