PSC behaalt ISAE3402 / SAS70 certificaat

0
288


20 juni 2012

PSC is de eerste backoffice-organisatie voor personeelsintermediairs in Nederland die over het certificaat ISAE3402 Type 2 beschikt.

Inmiddels maken meer dan 130 uitzendbureaus, detacheringsorganisaties, payrollbedrijven en recruitmentkantoren gebruik van PSC.

PSC | platform ‘in control’
Het ISAE3402 certificaat garandeert dat alle procedures rondom het aangaan van arbeidsovereenkomsten, verloning en facturatie compleet zijn beschreven, accuraat worden uitgevoerd en ‘in control’ zijn. Beursgenoteerde organisaties eisen een ISAE3402 certificaat van hun toeleveranciers.

ISAE3402 / SAS70 certificering
De internationale standaard ISAE3402 is de opvolger van de SAS70 standaard. PSC heeft het afgelopen jaar een ISAE3402 audit laten uitvoeren op de belangrijkste beheersingsmaatregelen binnen de verlonings- en facturatieprocessen. Externe auditors hebben vastgesteld dat de geïmplementeerde beheersingsmaatregelen daadwerkelijk bijdragen aan de kwaliteitsdoelstellingen die PSC en haar klanten hebben gesteld.

NEN 4400-1 en VCU-certificering
Intermediairs eisen van PSC betrouwbaarheid en een zeer hoge kwaliteit van dienstverlening. Om die reden is PSC al sinds haar oprichting lid van ABU en NBBU en in het bezit van de NEN 4400-1 certificering. Sinds 1 januari 2012 is PSC bovendien in het bezit van de VCU-certificering.

PSC: backoffice-organisatie voor intermediairs
PSC verzorgt uitsluitend backoffice services voor personeelsintermediairs – doet nooit rechtstreeks zaken met opdrachtgevers – en is daarin uniek als dienstverlener in de flexmarkt. Hierdoor kunnen de intermediairs die werken met PSC zich richten op datgene waar ze het best in zijn, namelijk bemiddelingen tot stand brengen.

Bron: PSC, 20 juni 2012