PSC Q2 2015 omzet + 52%

0
204

PSC zag haar omzet in het tweede kwartaal groeien met 52% ten opzichte van het tweede kwartaal van 2014 tot € 13,8 miljoen.

PSC levert backoffice services met exclusieve focus op intermediairs in de flexmarkt, op basis van eigen ontwikkelde software. Hierdoor kan PSC een efficiënte en hoogwaardige dienstverlening realiseren.

Een backoffice waarop vertrouwd kan worden
Ildikó Kalmár, operationeel manager PSC: “Wij hebben nu circa 350 intermediairs aangesloten. De meeste ondernemers hebben zich gelijk bij de start van hun bedrijf aangesloten bij PSC. Met deze ondernemers werken we samen als een productief team. Het gevolg is een sterke en hechte band. Ik vind het leuk om onze intermediairs te zien groeien en daarbij maximaal te ondersteunen. Niet alleen door een perfecte backoffice te bieden, maar ook door training en begeleiding. Het resultaat mag er zijn: onze intermediairs worden steeds succesvoller en bedienen inmiddels meer dan 700 opdrachtgevers, van de bakker op de hoek tot grote multinationals en overheden. Op dit moment heeft PSC circa 2.500 flexwerkers op de payroll staan.”

Eric van Bleisem, backoffice manager PSC: “Het is fantastisch om de beschikking te hebben over onze eigen software en ontwikkelteam. Dat stelt ons in staat om steeds meer processtappen te automatiseren. We streven naar operational excellence. Het doel is onze intermediairs een stevig platform te bieden met de laagst mogelijke verwerkingskosten in de markt. Een platform waarop vertrouwd kan worden, waarop gebouwd kan worden. Dat geeft onze intermediairs de kans om ofwel een hogere marge te maken, dan wel in bepaalde segmenten de laagste prijs aan te kunnen bieden.”

Snelste groeier in de flexmarkt
PSC was in 2014 de snelste groeier in de top 80 belangrijkste flexleveranciers, gebaseerd op cijfers van MBCF en de Flexmarkt Omzetranglijst.

Bron: PSC | platform voor intermediairs