Profource onderdeel van Redmore

0
87

Profource maakt per 1 december deel uit van de Redmore Group. 

In het kader van verdere groei is Profource een strategische samenwerking met de Redmore Group aangegaan. Samen vormen zij nu een groep met meer dan 1000 consultants en 100 miljoen omzet.

Naast Profource behoren Talent & Pro en Triple A – Risk Finance tot Redmore.

Wijzigingen
Deze verandering binnen Profource betekent dat Wim Seebregts aanblijft als algemeen directeur, evenals Berry Clemens als commercieel directeur. Profource blijft als zelfstandig onderdeel binnen de Redmore Group opereren en draagt bij aan klant- en innovatiesynergie.

Rob Kluyt, CEO Redmore Group: “Profource is een zeer welkome aanvulling op het Redmore-portfolio van diensten voor sourcing, consultancy en technologie. Profource is een early adopter van Cloud applicaties en technologie en brengt ons waardevolle consultants en expertise voor onze klan-ten.”

Wim Seebregts, algemeen directeur Profource: “Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Redmore. Met sourcing-, consultancy- en technologydiensten en voor ons nieuwe klanten als Rabobank, ING, ABN Amro, en vele anderen vormen wij nu een krachtige groep.”

Bron: Profource, 8 december 2015