Prima Personeel wordt Actief Techniek

0
253

Technisch uitzendbureau Prima Personeel zal vanaf 2020 opereren onder de naam Actief Techniek. Het bedrijf werd in januari 2019 onderdeel van Actief Nederland.

Met de overname voegde Actief Nederland een belangrijk technisch vakgebied toe aan zijn dienstverlening, en betrad het de top-10 van Nederlandse uitzenders.

Lokale vestigingen
Ronald Kardol, directeur van Actief Nederland: “Actief Nederland is een van de snelst groeiende uitzendorganisaties in Nederland. We hechten veel waarde aan lokale aanwezigheid en ondernemerschap. Wij openen nieuwe vestigingen terwijl landelijke uitzenders juist vestigingen sluiten. Op korte termijn zullen we ook een vestiging in Amersfoort openen.” Momenteel heeft Prima Personeel tien locaties, waarvan de meest recente vestigingen geopend zijn in Arnhem en Sittard.

Vakmensen opleiden
Prima Personeel (straks Actief Techniek) heeft ruim 20 jaar ervaring in het bemiddelen van vakmensen in de sectoren metaal, installatie, bouw, schilders, groen, infra (grond, weg en waterbouw) en marine en offshore. Roel Steenland, operationeel directeur Prima Personeel: “Naast bemiddeling is Prima Personeel een grote speler in het opleiden van vakmensen en dat vinden we ontzettend belangrijk.”

Actief Werkt! en Prima Personeel zijn onderdeel van Actief Nederland. De uitzendorganisatie is al meer dan 25 jaar actief in verschillende sectoren met functies in o.a. de maakindustrie, transport en logistiek, techniek en administratieve functies op lbo-, mbo- en hbo-niveau. Actief Nederland heeft dagelijks meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 lokale vestigingen en inhouse locaties. Het bedrijf maakt deel uit van Actief Group, een HR-dienstverlener met vestigingen in Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland.

Bron: Actief Werkt!, 12 september 2019