Pollux opent grootschalige huisvestingslocatie Zonneland Apartments

0
213

Pollux opent nieuwe grootschalige huisvestingslocatie Zonneland Apartments

Pollux opent huisvestingslocatie Zonneland Apartments voor uitzendkrachten

De directie van Pollux, Henriƫtte Petersen en Grzegorz Pawnuk, vindt het belangrijk medewerkers een thuis te bieden.

Niet alleen het bieden van een thuisgevoel vinden zij belangrijk maar ook de aanwezigheid van de benodigde faciliteiten zoals een eigen badkamer, toilet, keuken en leef ā€“ een slaapruimte. Een plek om na het werk tot rust te kunnen komen.

Om die reden hebben HenriĆ«tte en Grzegorz besloten om eigen huisvesting te gaan ontwikkelen. Dit resulteerde in een nieuwbouwcomplex met 90 woonstudioā€™s die 180 uitzendkrachten een mooie plek om te wonen biedt.

Pollux, Zonneland Apartments, huisvesting uitzendkrachten

Goede huisvesting zorgt voor uitgeruste tevreden uitzendkrachten die met plezier willen blijven werken voor Pollux. Het pand bevat een gezamenlijke wasruimte waar uitzendkrachten gebruik van kunnen maken voor het wassen en drogen van kleding.

Het gehele pand is rookvrij, buiten zijn er speciale rokersruimtes ingericht. De draadloze Wi-Fi zorgt ervoor dat de uitzendkrachten bereikbaar zijn en blijven. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is ook een fietsenstalling.

Daarnaast gaat Pollux de komende periode de buitenruimte en recreatieruimte, samen met de uitzendkrachten, verder ontwikkelen zodat de aan te schaffen materialen aansluiten op de behoefte van de uitzendkrachten.
Pollux, Zonneland Apartments, huisvesting uitzendkrachten

De vraag naar arbeidsmigranten zal de komende jaren blijven stijgen doordat de economie groeit. Dit houdt ook in dat de vraag naar huisvesting zal blijven stijgen. Henriette en Grzegorz zullen zich blijven inzetten om al haar medewerkers te voorzien van een prettige woonomgeving, zo melden zij in hun persbericht.

Bron: Pollux, 3 oktober 2018

Zie ook Interview met Pollux, thuis en transparant in Poolse uitzendkrachten