IT-bedrijf Defensie versterkt flexibele schil met PEAK-IT

0
76

IT-detacheerder PEAK-IT heeft de Europese aanbesteding voor het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC), het IT-bedrijf van Defensie, gewonnen.
PEAK-IT wint aanbesteding Defensie
Bij deze aanbesteding telde de kwaliteit van de dienstverlening voor negentig procent mee en excelleerde PEAK-IT op drie van de vier gestelde wensen. Daarom starten er medio mei zes tot tien Servicedesk Engineers vanuit PEAK-IT bij Defensie. Deze krachten vergroten de komende drie jaar de flexibele schil van het JIVC.

Continuïteitsgarantie van flexibele schil
Voor de aanbesteding waren twee gunningscriteria: de kwaliteit van de flexibele schil en de prijs. De kwaliteit was onderverdeeld in het KPI-model, de kwaliteit van het dienstverleningsproces, de flexibiliteit en de levering. Op de laatste drie aspecten behaalde PEAK-IT de maximale score. De continuïteitsgarantie die PEAK-IT realiseert, is een reden voor de gunning. Dit wordt gedaan door meer professionals klaar te stomen om bij Defensie aan de slag te gaan dan dat de bezetting nodig heeft, zodat ook bij ziekte of vakantie de benodigde Engineers gewaarborgd zijn.

Bron: PEAK-IT, 11 mei 2020

Lees ook
ManpowerGroup volledig eigenaar van PEAK-IT en iSense