Payroll Works verdubbelt omzet in 2013

0
487

Payroll Works heeft in 2013 voor het vijfde jaar op rij een verdubbeling van zijn omzet gerealiseerd ten opzichte van het jaar daarvoor.

De omzet in 2013 bedroeg 22 miljoen euro. De sterkste groei is gerealiseerd in het verzorgen van de volledige backoffice van uitzendbureaus en intermediairs. Een van de meest recente klanten voor deze service is een dochteronderneming van uitzendbureau Humares. Voor 2014 verwacht Payroll Works wederom een jaar met stevige groei.

Sterke groei backoffice uitzendbureaus
Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works: “Vanuit onze payrolling activiteiten en de uitgebreide automatisering daarvan zijn we uitstekend toegerust om de backoffice van uitzendbureaus en intermediairs te verzorgen.”

De aanhoudende groei werd in 2013 ook beloond met twee Awards: een derde plaats in de FD Gouden Gazellen Awards en de vijfde plaats in de Deloitte Technology Fast50. Naast het verzorgen van de backoffice voor uitzendbureaus richt Payroll Works zich ook op payrolling en salarisadministraties en levert het bedrijf ook contracting diensten voor buitenlandse bedrijven die geen vestiging in Nederland hebben maar wel mensen in ons land willen laten werken.

Bron: Payroll Works, 24 maart 2014