Payroll Works genomineerd voor Deloitte Technology Fast50 Award

0
330

Payroll Works is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2013.

Het is voor het eerst dat Payroll Works meedoet aan deze verkiezing. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. Donderdag 10 oktober 2013 wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Eindhoven. Payroll Works won in 2011 en 2012 al een andere award voor snel groeiers; de FD Gouden Gazellen.

Payroll Works is gespecialiseerd in backoffice service voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Centraal daarbij staat de in eigen huis ontwikkelde portal in combinatie met de ERP van Afas.

Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works: “Het bijhouden van alle gewerkte uren, verzorgen van loonstroken en afdragen van de verschuldigde premies, kortom alles rondom de verloning van de medewerkers gebeurt met deze eigen ‘verloningsmachine’. Wij zijn vereerd dat we genomineerd zijn.”

Carlo Renne, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “Ook dit jaar zien we weer veel bedrijven die voor het eerst genomineerd zijn voor de Fast50 lijst. Ieder jaar zien we veel internetbedrijven terug in de lijst van genomineerden. Zij blijven dominant aanwezig. Daarnaast zijn ook software- en telecombedrijven goed vertegenwoordigd en vinden we een aantal hightechbedrijven terug in de lijst.”

Bron: Payroll Works, 12 september 2013