Payper wint Zilveren FD Gazelle regio Zuid

0
59

Payper zet de groei voort na twee jaar geleden al de Gouden Gazelle te hebben gewonnen.

In 2015 was Payper met 62% ook de grootste groeier in de Flexbranche. Nu is de Zilveren FD Gazelle in de regio Zuid een mooie nieuwe mijlpaal voor Payper.

In 2017 verwacht Payper de stevige groei door te zetten. Want de behoefte in het bedrijfsleven, aan “een interne flexibele schil”, neemt alleen maar toe. Dit terwijl de werknemer profiteert van de voordelen van payrolling.
“Een bedrijf is beter bestand tegen de grillen van de markt en de voordelen voor de medewerkers zijn er ruimschoots. Door payrolling ontstaat er voor hen juist meer stabiliteit. Een werknemer wil heel graag in zijn/haar basisbehoeften, dus ook werk en inkomen, kunnen voorzien. Wij en onze opdrachtgevers staan voor goed werkgeverschap,” zegt Edwin Schaap, algemeen directeur van Payper.

Hij stelt dat ook de rest van de samenleving zich meer moet gaan instellen op deze vormen van flexibilisering. “Met een payrollcontract zou je ook gewoon een hypotheeklening moeten kunnen afsluiten.”

Obligatie
Dit jaar is er middels een succesvolle emissie van obligaties kapitaal opgehaald om deze groei door te zetten. Er is iets minder dan 2,5 miljoen euro opgehaald. De belegger kan een rente van 7,5% tegemoet zien. Met de €59,1 miljoen omzet in 2015 is het einde van de groei van Payper nog lang niet in zicht. “Onze ambitie is €100 miljoen omzet aan het eind van 2017,” aldus Schaap.

Bron: Payper, 28 november 2016