Payper winnaar Backoffice-Servicebranche

0
237

Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft Payper verkozen tot winnaar 2016 in de Backoffice-servicebranche.

“Een specialist in een bijzondere branche, de backoffice-servicebranche in de ruimste zin van het woord. Payper onderscheidt zich met name door stevige knowhow op haar vakgebied en door haar grote klant- en servicegerichtheid. Innovatie is het sleutelwoord bij Payper BV want zij is continue bezig haar diensten te verbeteren en deze optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Een frontrunner in een relatief nieuwe bedrijfstak”, aldus het oordeel van de Nominatiecommissie Nationale Business Succes Award.

Award NBSA voor Payper

β€˜Wij zijn trots officieel te behoren tot de succesvolste bedrijven van Nederland. Onze ambities zijn hoog, wij willen op alle fronten ambitie uitstralen. Ook de komende jaren willen wij blijven groeien. De sleutel van het succes zit in het creΓ«ren van nieuwe, waardevolle verbindingen tussen werkgevers en werknemers,’ zegt Edwin Schaap, Algemeen Directeur Payper.

In 2014 won Payper de Gouden Gazellen Award van het Financieele Dagblad. Vorig jaar was Payper grootste stijger op de landelijke Flexmarkt Omzetranglijst van 2015. Dit jaar is het bedrijf hoofdsponsor van de FD Gazellen Awards en maakt het opnieuw kans op een award voor de regio Noord-Brabant.

Bron: Payper, 14 juli 2016