Payned werkt met digitale ondertekening van overeenkomsten

0
442

Payned payrolling
26 juni 2012

Payned gaat werken met digitale ondertekening van overeenkomsten

Alle documenten die van belang zijn en ondertekend moeten worden door de inlener of de medewerker worden voortaan verzorgd door een aangetekende e-mail.

Aangetekende e-mail
Deze aangetekende email is volledig juridisch geaccepteerd en voorziet ook in de mogelijkheid om meerdere partijen een document toe te sturen ter goedkeuring. In tegenstelling tot de gewone leesbevestiging beschermt het Payned met rechtsgeldig bewijs dat de e-mail is bezorgd, met een officieel tijdstempel en rechtsgeldig bewijs van de verzonden en ontvangen inhoud, inclusief bijlagen.

Rechtsgeldig
De digitale ondertekening die Payned gebruikt is de elektronische dienst voor ondertekening en medeondertekening zonder weblinks, doorklikken of verplichte opslag bij derden. Zowel de afzender als de ontvanger kunnen een rechtsgeldige digitale handtekening en tijdstempel toevoegen aan e-mails en bijlagen, met slechts een muisklik.

Papierloze oplossing
De ontvanger kan een e-mail en iedere pagina van eventuele bijlagen elektronisch ondertekenen en van een tijdstempel voorzien. Dit gebeurt per email, zonder links, doorklikken, speciale software of aparte e-mailprogramma’s. Na ondertekening wordt de bijlage automatisch naar een pdf geconverteerd, die is ondertekend, verzegeld en voorzien van een tijdstempel op iedere pagina. Met deze papierloze oplossing hoeven contracten niet meer te worden afgedrukt, ondertekend, gefaxt en/of per post worden verstuurd. Het gehele proces van het opstarten van een nieuwe inlener en van nieuwe medewerkers of het overnemen van bestaande medewerkers verloopt digitaal.

Bron: Payned, 24 juni 2012