Pay for People bestaat 15 jaar

0
350

Deze maand bestaat de Rotterdamse specialist in flexibele arbeidsverhoudingen, Pay for People, 15 jaar.

Begonnen in 1998 als studentenuitzendbureau ‘W&V Flexiwerk’ voor parttime functies op MBO- en later ook HBO(+)-niveau, verschoof het accent al snel naar payrollen. In 2000 werd tevens de basis gelegd voor de unieke backofficeformule waarmee Pay for People nog altijd zeer succesvol is. Commercieel directeur Dennis Luyten vertelt: “Toen we besloten te gaan payrollen, wilden we dat wel op onze manier doen. Dus besloten we eigen software te ontwikkelen zodat we het proces precies konden inrichten volgens onze wensen, en belangrijker nog, die van onze klanten. Dat was veel werk, maar leverde ook veel op. We zijn in de afgelopen 15 jaar enorm gegroeid en een stabiele partner voor inleners van flexibel personeel, uitzend- en detacheringsbureaus én werknemers en zelfstandigen gebleken. We zijn onze medewerkers en klanten dan ook zeer dankbaar voor hun toewijding en vertrouwen. Zonder hen was het niet gelukt.”

Sinds de oprichting in 1998 werkte Pay for People voor 350 uitzend- en detacheringsbureaus, verloonde 21.000 uitzend- en payrollkrachten, verstuurde 120.000 facturen aan 4.000 klanten en verloonde 11 miljoen uren.

Jubileumlogo
Om het jubileum extra in de schijnwerpers te zetten, heeft Pay for People haar logo aangepast. Tot en met september volgende jaar zal het jubileumlogo gevoerd worden op alle uitingen.

Bron: Pay for People, 26 september 2013