Paul Uijtewaal benoemd tot CEO a.i. TecqGroep

0
127

TecqGroep heeft Paul Uijtewaal per 23 maart 2020 benoemd tot CEO ad interim. Paul zal leiding geven aan de labels van de TecqGroep: Teqoia en Maintec.
Paul Uijtewaal

Paul Uijtewaal heeft voorheen meerdere senior management posities vervuld bij o.a. Oracle, Genesys Telecommunications en laatstelijk bij Conclusion. Tevens heeft hij ervaring op gedaan als ondernemer bij o.a. AMIS en brengt hij voor de TecqGroep belangrijke ervaring aan boord op het gebied van commercie, organisatie structuren en arbeidsbemiddeling. Als CEO zal hij leiding geven aan het verder uitbouwen van de TecqGroep in deze uitdagende tijden.

TecqGroep

Over de TecqGroep
TecqGroep is een groep bedrijven gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel. Haar specialistische werkmaatschappijen Maintec en Teqoia zorgen ervoor dat opdrachtgevers kunnen beschikken over de juiste technische specialisten die onder andere actief zijn in Olie, Gas & (Petro)chemie, Installatietechniek, Bouw & Civiel, en Elektrotechniek. Voor deze specialisten zorgen zij voor een werkplek die past bij hun ambitie en carriĂšreniveau. Samen nemen deze bedrijven een sterke positie in op de technische arbeidsmarkt.

Bron: TecqGroep, 23 april 2020