Uitzendbureau Salland is een regionale speler die ’wereldberoemd’ wil worden in Salland.

“Een vaste baan of regelmatig werk is lang niet voor iedereen weggelegd.”, zegt backoffice manager Marja Eilert. “Wij geloven dat iedereen zijn eigen kwaliteit heeft in de vorm van kennis, motivatie of vakmanschap. Onze drijfveer is om dat unieke talent te koppelen met een vraag uit de markt”.

Uitdaging

Uitzendbureau Salland is gespecialiseerd in de branches Transport & Logistiek en Productie & Dienstverlening. Daarnaast hebben zij een eigen opleidingsprogramma ontwikkeld met rijscholen om (zij-)instromers binnen 3 tot 6 maanden op te leiden tot beroepschauffeur.

“Onze uitdaging voor de komende periode is om onze dienstverlening door te ontwikkelen naar een aanpak die geschikt is voor alle doelgroepen binnen de regio. Dit sluit naadloos aan bij onze missie om mensen op weg te helpen naar (ander) werk”.

Het Sallandse bedrijf werkt nauw samen met ondernemers, gemeenten, scholen/ opleiders en andere partijen. “Het beschikken over de juiste en volledige data, wordt natuurlijk steeds belangrijker. Dit vraagt van ons dat wij de interne processen slim en efficiënt moeten inrichten, maar vooral ook een geïntegreerd online platform moeten gebruiken dat diverse sourcing tools foutloos laat samenwerken”.

Oplossing

“Door middel van het geïntegreerde online platform van HelloFlex kunnen wij uitbreiden met softwarepakketten die de dienstverlening sneller en efficiënter maken”. Op dit moment zijn de tools Time, Sign en CheckIn geïmplementeerd en treft Uitzendbureau Salland voorbereidingen om de planningstool Checks toe te voegen. Daarnaast maken zij ook gebruik van de nieuwe omgeving HelloFlex Learnings. “Via dit nieuwe learning platform blijven wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen HelloFlex en volgen wij alle trainingen online. Dat maakt het allemaal nog gemakkelijker.”

 Resultaat

“Door snel over de juiste en volledige data te beschikken wordt de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter! Interne processen verlopen vlot en logisch, en eventuele afwijkingen worden snel en adequaat opgepakt. Daarnaast is HelloFlex een open en transparant systeem en hebben zowel de opdrachtgever als de flexmedewerker te allen tijde inzicht in hun eigen gegevens. Dit schept vertrouwen in de samenwerking en de toekomst”, aldus Marja.

Vraag online de Helloflex demo aan!