Omzet van PSC | platform voor intermediairs blijft groeien

0
250

PSC sluit het 2e kwartaal 2016 af met een groei van 21% naar een omzet van € 16.7 miljoen. Het eerste half jaar groeit PSC met 25,5% naar een omzet van € 31,8 miljoen.

Groei door uitbreiding diensten en software
PSC heeft haar dienstenpakket verder uitgebreid. Naast de Backoffice basis kent zij nu ook Backoffice meer en Backoffice totaal. Tot nu toe bleef de intermediair volledig aan eigen roer totdat de uren klaar staan voor verwerking. Met de uitbreiding van dienstenpakket kiest de intermediair zelf voor verdere ontzorging. Dat betekent dat PSC de intermediair bij Backoffice totaal volledig ontzorgt op het totale administratieve proces. Hierdoor heeft de intermediair ruimte voor volledige focus op commercie.
Onbezorgd op vakantie gaan behoort ook tot de mogelijkheden. Met de vakantieservice neemt PSC tijdelijk nog meer werkzaamheden uit handen.

Focus
PSC, die haar exclusieve focus heeft op intermediairs, is sinds eind 2008 actief in de markt en behartigt backoffice belangen van honderden intermediairs. Iedere intermediair heeft zijn eigen backoffice consultant. Hierdoor wordt de backoffice consultant een collega op afstand en is de intermediair snel en doeltreffend geholpen.

Vooruitzicht
Ook dit jaar verwacht PSC een groei die significant hoger is dan de markt. PSC is het enige platform in de flexmarkt die zijn eigen software heeft. PSC rolt HelloFlex uit, geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke sourcing software voor haar intermediairs.

Bron: PSC, 8 juli 2016