Olympia Uitzendbureau sponsort FC Dordrecht

0
1666


Logo17 juni 2010

Olympia Uitzendbureau in Dordrecht ondersteunt voetbalclub FC Dordrecht met een sponsorovereenkomst van één jaar. Mark en Mellanie Snoeren, de franchise-ondernemers van Olympia’s vestiging aan de Vriesestraat in Dordrecht, willen met deze ondersteuning hun betrokkenheid met de stad uitdrukken.

De sponsorovereenkomst gaat in op 1 juli en loopt met een optie tot verlenging tot 30 juni 2011. De overeenkomst bestaat uit veldreclame, business seats en het sponsoren van enkele wedstrijden en wedstrijdballen.

Olympia Uitzendbureau en FC Dordrecht

FC Dordrecht

Olympia Uitzendbureau werkt als enige grote uitzender met een franchiseformule. Mark en Mellanie Snoeren bieden met hun vestiging in Dordrecht daardoor de kracht van een landelijke organisatie met daarnaast de flexibiliteit en daadkracht van een plaatselijke ondernemer. Ze kennen de lokale arbeidsmarkt door en door en lopen als zelfstandig ondernemer net iets harder voor hun klanten.

“De drive, lokale verbondenheid en de wil om te winnen die wij als vestiging hebben, zie ik ook bij FC Dordrecht terug. Zij willen het beste uit de wedstrijden halen, wij willen de beste uitzender van Dordrecht en omgeving zijn. Als fanatiek voetballer en toeschouwer was het voor mij dan ook een logische keuze om FC Dordrecht te sponsoren”, zegt Mark Snoeren, franchise-ondernemer van Olympia Uitzendbureau Dordrecht. “Door deze sponsoring willen we onze betrokkenheid met de stad tonen”, voegt Mellanie Snoeren toe.

“FC Dordrecht is erg blij met het enthousiasme en de sponsoring van Olympia Uitzendbureau. Als club herkennen we ons erg in de doenersmentaliteit van Olympia”, zegt Leo Scheffer, commercieel manager bij FC Dordrecht. “Daarnaast is Olympia een waardevolle uitbreiding van onze businessclub.”

Gerelateerd nieuws
> Olympia sponsort Heineken Regatta St. Maarten
> Olympia breidt aantal vestigingen uit
> OTTO Work Force neemt Olympia Polen over
> Olympia Flexgroup AG vraagt surseance in Duitsland
> Olympia Uitzendbureau sponsort Tim Coronel

Bron: Olympia, 17 juni 2010