Olympia Uitzendbureau Amstelveen officieel geopend

0
1201

Logo11 juni 2010

De Amstelveense vestiging van Olympia Uitzendbureau aan de Amsterdamseweg is gisteren feestelijk geopend. De lokale wethouder van Economische Zaken Jan-Willem Groot en Jelle Bultsma, Algemeen Directeur van Olympia Uitzendbureau B.V., openden officieel de 125e vestiging van Olympia.

Franchise-ondernemer Michelle Thuis opende haar vestiging in Caribische sferen. De Amsterdamseweg onderging gisteren voor even een gedaantewisseling toen een Caribische brassband de anders zo Hollandse straat vulde met luid tromgeroffel. Het vrolijke dans- en looporkest met slagwerkers begeleidde Michelle Thuis over de Amsterdamseweg naar de deur van haar vestiging, waar zij haar vestiging zelf opende met het doorknippen van een lint. Ondanks het ontbreken van de zon voelde de opening volgens de genodigden feestelijk en sfeervol warm aan.

Unieke franchiseformule
De opening van de Amstelveense vestiging past in Olympia’s strategie om haar marktaandeel in en om de grote steden verder te vergroten. Olympia blijft hiermee in tegenstelling tot enkele concurrenten gestaag groeien in een krimpende markt, aldus het uitzendbureau. Michelle Thuis is ervan overtuigd dat dit komt door de unieke franchiseformule van Olympia waarbij franchisenemers onder de vleugels van een professionele organisatie hun eigen uitzendbureau op kunnen bouwen.

“Als franchisenemer ben je sneller geneigd een stapje extra te zetten voor je klanten”, stelt de franchisenemer. “Zo hebben alle klanten mijn mobiele nummer zodat ik 24 uur per dag, 7 dagen pere week bereikbaar voor ze ben. Ik wil een relatie met ze opbouwen zodat ik weet wat bij hen past. Enkel dan kun je naar mijn mening succesvol personeel zoeken en plaatsen.”

Koppeling medewerker en bedrijf
“Amstelveen is een markt met veel groeikansen vanwege de grote hoeveelheid bedrijven die in de regio gevestigd zijn”, zegt Bultsma. “Michelle voelt perfect aan hoe je de koppeling tussen medewerker en bedrijf moet maken. Hierdoor heb ik er het volste vertrouwen in dat zij onze 125e vestiging tot een succes kan maken.”

Gerelateerd nieuws
> Olympia Uitzendbureau benoemt RvC en directie
> Olympia Uitzendbureau opent 125e vestiging in Amstelveen
> Olympia Uitzendbureau opent vestiging in Aalsmeer
> Olympia Nederland verkocht aan NIBC
> Olympia breidt aantal vestigingen uit
> Doorstart Olympia Nederland

Bron: Olympia Uitzendbureau, 11 mei 2010