Olympia digitaliseert uitzendproces met IntraOffice

0
248

Olympia Uitzendbureau heeft het uitzendproces voor alle vestigingen volledig gedigitaliseerd met IntraOffice van IntraData (onderdeel van Solipsis Document Management).

IntraData heeft hiervoor met IntraOffice een integratie gerealiseerd met de cloudsoftware van Pivoton. Dankzij de digitale handtekening is het uitzendconcern in staat om juridisch sluitend volledig papiervrij met zijn uitzendkrachten te communiceren. Er gaat minder tijd zitten in handmatige administratieve afhandeling, archivering van en het zoeken naar de juiste documenten. Daarnaast scheelt het aanzienlijk in andere postale kosten en worden fouten uitgesloten.

Naar omzet gerekend behoort Olympia tot de top van de uitzendbureaus in Nederlands. Franck Lamouller, CIO van Olympia Uitzendbureau: “Het meest wezenlijke onderscheid ten opzichte van onze concurrenten is dat Olympia een franchiseorganisatie is; alle vestigingen worden gerund door zelfstandige ondernemers.”

Een belangrijke drijfveer voor Olympia om op zoek te gaan naar een rechtsgeldige oplossing voor het digitaal opslaan en ondertekenen van plaatsingsdocumenten, is het nog steeds toenemende belang van internet. Een andere belangrijke reden is volgens Lamouller compliancy-vergroting. “Binnen de branche geldt een sterke bewijsplicht richting bijvoorbeeld de Belastingdienst. “Het is bekend waar een compleet dossier aan moet voldoen, welke stukken verplicht zijn, zoals een contract en een kopie van het identiteitsbewijs. We kunnen nu eenvoudiger aantonen dat dossiers compleet zijn.”

Bron: Olympia, 19 maart 2015