NOVA Engineering start NOVA IT Solutions

0
120

NOVA Engineering start activiteiten in de ICT. Met NOVA IT Solutions vergroot NOVA Engineering zijn scope in technische functies.

NOVA IT Solutions is een zelfstandige unit, onder de vlag van NOVA Engineering, en opereert vanuit Eindhoven. Marc Servaes zal NOVA IT Solutions opbouwen, ondersteund door een aantal collega’s. Hij heeft bij verschillende bedrijven ruime ervaring in IT-dienstverlening opgedaan.

IT steeds belangrijker
Directeur Jan Willem van den Hout van NOVA Engineering is blij met de toevoeging: “We zien dat IT een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen technische bedrijven en projecten. Voor ons is de uitbreiding dan ook een belangrijke stap naar verdere groei. NOVA IT Solutions is een aanvulling op onze huidige diensten en specialismen.”

NOVA is een detacherings-, wervings- en selectiebureau voor technische professionals in maritieme engineering, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, machinebouw, bouwkunde, civiele techniek en nu dus ook ICT. NOVA Engineering is onderdeel van de Humares Groep.

Bron: NOVA Engineering,7 oktober 2015