"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Noord Uitzendbureau neemt Flexwurk Uitzenden over

Het failliete Flexwurk Uitzenden B.V. is overgenomen door Noord Uitzendbureau B.V., onderdeel van de Louwsma Beheer Groep in Bakkeveen.

Noord Uitzendbureau heeft vestigingen in Franeker, Leeuwarden, Drachten, Bakkeveen en Leek. Naast het klantenbestand worden ook de medewerkers overgenomen, een pool van 40 uitzendkrachten en de intercedent. De activiteiten van Flexwurk Uitzenden zullen onder de naam van Noord Uitzendbureau worden voortgezet.

Directeur Sieb Louwsma: “In goed overleg met de curator, mr. Jan Bijlholt van Aalderse Baas advocaten en met toestemming van de rechter commissaris, nemen wij de activiteiten van het Flexwurk uitzendbureau over, nadat was gebleken dat wij de beste bieding hadden gedaan. Wij zijn erg blij met deze overname omdat het prima past binnen de noordelijke activiteiten van ons uitzendbureau. Met name in de regio Heerenveen kunnen we onze activiteiten op het terrein van uitzenden, detacheren en payrolling nu verder uitbreiden.”

Bron: Noord Uitzendbureau, 10 juni 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.