NMX Solutions start detachering senior IT-specialisten

0
20

Om aan de groeiende vraag naar senior IT’ers te voldoen, is IT-dienstverlener NMX Solutions begin dit jaar gestart met de detachering van IT-specialisten in senior functies.
NMX
De organisatie focust zich voornamelijk op system engineers en IT-consultants in de zorgsector en non-profit organisaties. NMX Solutions, gelegen in Nijmegen, is opgezet om klanten te voorzien van de juiste technologische kennis ter ondersteuning van businessprocessen.

De focus van de dienstverlener ligt op de volgende vier IT-domeinen: cloud computing, infrastructuur, workspace solutions en security. In deze domeinen is de vraag naar senior specialisten groot en hiermee lost NMX Solutions een steeds groter vraagstuk in de IT op. Zowel zorginstanties als non-profit organisaties richten zich in toenemende mate op de cloud, hybride en virtuele toepassingen. De aankomende tien jaar gaan deze instanties aan de slag met ontwikkelagenda’s, waar veel (externe) kennis voor vereist is. Specialistische IT’ers met ruime ervaring komen bij deze projecten goed van pas.

Bron: NMX Solutions, 29 januari 2019