Nivel opent per 1 juni nieuwe vestiging in Vianen

0
313

Technisch detacheerder Nivel opent per 1 juni 2016 een nieuwe vestiging in Vianen.

Eén van de snelst groeiende spelers in de technische detacheringsbranche heeft bewust voor deze plek gekozen. “Niet alleen om nog dichter bij klanten en kandidaten te zitten, maar mede ook vanwege de uitstekende bereikbaarheid van de nieuwe locatie”, licht Erik van Helvoort toe. “Deze strategische keuze wordt ook nog eens versterkt door samen met Adviesgroep Nebest het pand te betrekken. Wij zijn dus niet alleen blij met het nieuwe kantoor, maar deze keuze biedt ons ook de kans op verdere versteviging van onze relatie met Nebest”, aldus Erik van Helvoort.

Afgelopen 9 mei 2016 tekenden de gezamenlijke directies de overeenkomsten en daarmee werd de opening van de tweede vestiging van Nivel een feit. “Wij zien door deze keuze een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, maar met de uiteindelijke beslissing zijn we niet over één nacht ijs gegaan”, aldus Jaap Voets. “Met de keuze voor Vianen kunnen we een echte slag in onze servicegerichtheid naar onze klanten en medewerkers maken.”

Met haar technische professionals zorgt Nivel voor maximale flexibiliteit en beheersbare groei bij haar opdrachtgevers. Servicegerichtheid heeft ervoor gezorgd dat Nivel binnen zestien jaar is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de technische detacheringsbranche. Waar Nivel in 2000 begon als detacheerder voor de sector Civiele Techniek, bedient Nivel nu ook de sectoren Bouw, Architectuur, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Installatietechniek. Hierdoor heeft Nivel, in nauwe samenwerking met klanten, inmiddels honderden personele vraagstukken op kunnen lossen.

“Iedereen is vanaf 1 juni van harte welkom in Vianen om onze nieuwe vestiging te bewonderen”, aldus Erik van Helvoort.
Het adres van de nieuwe vestiging is:
Marconiweg 2
4131 PD Vianen

Bron: Nivel Groep, 11 mei 2016